9. okt. 2015
Af John Lautrup

Jes Dorph-Petersen: Jeg er superfrisk

Jes  Dorph-Petersen
Jes Dorph-Petersen
Foto: Birger Storm
Jes Dorph-Petersen vender tilbage til "Go' aften Danmark" på tirsdag og takker for den "enorme opbakning", han har mærket under sit fravær.

Jes Dorph-Petersen, 56 år, fortæller glad, at han er helt parat til at vende tilbage til skærmen. Derfor kan han tirsdag aften klokken 18.30 igen opleves som vært "Go' aften Danmark", efter at han i september måtte trække sig med personlige problemer.

Han er rystet over den måde, dele af pressen har omtalt hans alkolholsygdom og den omstændighed, at hans kone, Louise, er flyttet. Så han har absolut ikke lyst til at udtale sig om sit privatliv. Men..

- Jeg er superfrisk. Friskere end jeg har været længe. Og jeg glæder mig til at komme tilbage. Jeg er glad for TV 2's forståelse for dét, jeg har været igennem. Og jeg er glad for den enorme opbakning fra min arbejdsplads, min nærmeste familie og også folk generelt. Folk, som forstår, at jeg har en sygdom, der skal tages alvorligt, siger Jes Dorph-Petersen og fortsætter:

- Nu bliver det rart at komme igang igen og få fokus på dét, som det handler om. Nemlig mit arbejde, tilføjer han.

LÆS MERE: Jes Dorph-Petersen: Nyheden der fik mig til at græde

Jes Dorph-Petersen: Man kan aldrig garantere noget som helst

I starten af september meddelte Jes Dorph-Petersen i en pressemeddelse følgende:

- Jeg har i perioder haft et for stort alkoholforbrug. Af hensyn til min familie, mit job og mig selv er det derfor nu nødvendigt, at jeg tager en pause og tager imod behandling for at blive helt rask.

Er han så bange for at måtte melde afbud igen?

- Jeg er ikke nervøs. Overhovedet ikke... Medmindre jeg får influenza. Men nu skal jeg passe på ikke at begå hybris. Man kan aldrig garantere noget som helst, og derfor udsteder jeg heller ingen garantier, siger Jes Dorph-Petersen.

Læs mere om: