Jes Dorph-Petersen om ny medvært: Hun er vildt sød og sjov

Jes Dorph-Petersen.

Jes Dorph-Petersen.

Foto: Dan Mariegaard

TV-værten Jes Dorph-Petersen glæder sig til at arbejde sammen med Petra Nagel i et nyt aktualitetsprogram på TV 2.

Lørdag, 22. juni 2019 - af Karina Didriksen

Jes Dorph-Petersen har været vant til at sidde alene i ”Go’aften Danmark”-studiet og interviewe sine gæster, men til august får han en kvindelig medvært.  

Få BILLED-BLADET leveret - lige til døren!
Klik her og se vores fine tilbud

Det bliver i TV 2’s nye aktualitetsprogram, som endnu ikke har fået en titel. Her skal den garvede TV-vært danne makkerpar med 35-årige Petra Nagel.

- Jeg kendte hende ikke i forvejen, men hun er vildt sød og sjov, og hun er ikke en typisk ung vært. Hun har mere mellem ørene og er meget selvstændig og frygtløs, fortalte Jes Dorph-Petersen, da BILLED-BLADET mødte ham under Folkemødet på Bornholm.  

 

Vi ryster posen

60-årige Jes Dorph-Petersen glæder sig til at arbejde sammen med den 25 år yngre Petra Nagel, som er tidligere DR-vært.

- Vi ryster posen, og det betyder selvfølgelig meget, at der kommer en ny vært ind, og at jeg får en kvindelig medvært, som er ung, sagde TV-værten og tilføjede:

- Vi skal mødes i næste uge, og vi har talt meget om, at det ikke skal ende med, at jeg bliver en morfar og ham den gamle!

Jes støtter Natasja Crone

Det kommende aktualitetsprogram får premiere den 19. august på TV 2, og her bliver Natasja Crone og Abdel Aziz Mahmoud det andet værtspar.

Jes Dorph-Petersen er glad for, at Natasja Crone har valgt at prøve kræfter uden for nyhedsstudiet.

- Jeg har gjort, hvad jeg kunne for at overtale hende i lang tid og sagt ”nu er det din tur til at komme væk fra de kedelige nyheder”, sagde Jes Dorph-Petersen med et smil. 

Foto: Ulrik Jantzen/TV 2