Lørdag, 28. marts 2009 - af af Lisbeth Grube

Jes Dorph-Petersen: Sådan var min 50-års fødselsdag

Jes Dorph-Petersen

Jes Dorph-Petersen

Foto: James Thisted
TV-værten Jes Dorph-Petersen fik mere end 250 tillykke-sms'er på sin runde fødselsdag. Læs her, hvad han også fik!

Jes Dorph holdt fri fra arbejdet på sin 50-års dag og hyggede sig hjemme i Hellerup med hustruen Lene og deres niårige søn, Jens Emil.

- Jeg blev vækket med sang og en morgenbakke med røræg og små pølser. Alle de gode sager. Klokken syv ringede min mor for at ønske mig til lykke, og siden har telefonen kimet. Jeg tror, jeg har fået 250 sms'er allerede. Det er meget rørende, at folk tænker på mig, sagde fødselaren, som tog det ganske afslappet, at han nu har rundet det skarpe hjørne.

For fem måneder siden holdt Jes op med at ryge, og det har kostet et par ekstra kilo, som han har sat sig for at smide. Selv på sin fødselsdag forsømte han ikke træningen - men der skulle også smovses til fødselsdagsmiddagen.

- Jeg har købt nogle store bøffer, som skal serveres med kartofler fra ovnen, fedtfattig bearnaisesauce og flutes med hvidløg. Det hører til livretterne, fortalte Jes, der byder til fødselsdagsfest til sommer.ker på mig, sagde fødselaren, som tog det ganske afslappet, at han nu har rundet det skarpe hjørne.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden