Mandag, 14. juni 2021 - af Karina Didriksen

Jesper Asholt fra Hvide Sande: Derfor har jeg tabt 10 kilo

Jesper Asholt.
Jesper Asholt.
Foto: Dan Mariegaard
Skuespilleren Jesper Asholt valgte at ændre livsstil, inden han fik rollen som politimanden Peter i krimiserien ”Hvide Sande”.

Drømmen om at spille en anden type roller, end han plejer, fik 61-årige Jesper Asholt til at tabe sig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det gav pote, da han fik rollen som politimanden Peter i TV 2-serien ”Hvide Sande”.

- Ham var jeg rigtig glad for at spille. Jeg havde smidt 10 kilo og satsede på, at nu ville jeg lave noget andet i min karriere, siger Jesper Asholt til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Jeg havde simpelthen besluttet, at nu havde der været nok fis og ballade, og nu ville jeg spille nogle mere hardcore roller. Så jeg kontaktede nogle castere, og så vendte de tilbage med rollen i ”Hvide Sande”. Det var en taktik, jeg havde lagt, og det var fedt, at det virkede.

Foto: Martin Dam Kristensen/TV 2

Har spillet mange farroller

Jesper Asholt elsker at holde sig i gang og har dyrket sport hele sit liv. Alligevel følte han, at der skulle ændres lidt ved hans livsstil.

- Jeg har spillet mange farroller, og nogle gange hænger man bare fast i en bestemt type og tænker, at man gerne vil prøve noget andet. Jeg savnede at lave noget, hvor jeg fik lov til at trykke speederen i bund, fortæller skuespilleren og forklarer, hvad han gjorde for at tabe sig.

- Jeg dyrker i forvejen meget sport, så det er mest en kostændring og en holdningsændring. Det gælder om at have et mål med det og sige, at nu er det nu.

Det var tydeligt at se, at Jesper Asholt har tabt sig, da han for nyligt var på den røde løber. 

Foto: Mikael Rieck

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden