6. aug. 2015
Af af Ken Richter og Juliane Olsen

Jesper Sørensen misser dette års sommertræf

Jesper Sørensen
TV 2 har netop genudsendt "Jesper store sommertræf", hvor Jesper Sørensen mødes med andre progeria-ramte fra udlandet på dansk grund, men i år går teenageren glip af det internationale træf.
Foto: Gert Blume
Den progeria-ramte Jesper Sørensen har netop kunnet genopleves i de to udsendelser om "Jespers store sommertræf", men teenageren kommer desværre til at misse dette års internationale sommertræf.

17-årige Jesper Sørensen fra Poulstrup i Vendsyssel stjal sidste år scenen, da TV 2 sendte programmet ”Jespers store sommertræf”.

Her mødtes han med andre progeria-ramte fra det store udland på dansk grund, men Jesper Sørensen kommer desværre ikke til at deltage i årets sommertræf i Holland.

Teenagerens høje ben er nemlig hoppet ud af hofteskålen, da han kom til at sparke til en stor fodbold, og Jesper Sørensen er stadig ved at komme sig.

LÆS MERE: Jesper Sørensens æresborger i Fårup Sommerland

Jesper Sørensen har holdt familieferie

- Det går heldigvis fremad, men genoptræningen har også ligget stille på grund af ferie. Så længe Jesper er usikker på, hvad han kan klare, har han valgt at melde afbud, siger Jesper Sørensens mor, Jette Sørensen, til BILLED-BLADET.

Tilbage i maj fortalte Jesper Sørensen, at han regnede med at være på benene igen i løbet af seks uger, men det var desværre en lidt for optimistisk udmelding.

Til gengæld har hele familien været på deres årlige campingferie i Jambo Feriepark, og Jesper Sørensen har også været i Fårup Sommerland med sine kammerater.

https://imgix.billedbladet.dk/billed-bladet-abonnement.jpg

Læs mere om: