4. okt. 2018
Af Niels Burgos

Jesper Sørensen: Sådan har jeg haft det med at være kendt

Jesper Sørensen
Jesper Sørensen
Foto: TV 2 Nord
Jesper Sørensen fra Nordjylland er i dag blevet en ung mand på 21 år. En sej fyr, der ikke er bange for at sige sin mening.

Han var blot 10 år, da hele landet lærte ham at kende som "lille Jesper" - en ung nordjysk gut, der var ramt af den yderst sjældne gensygdom progreria. I dag er han en ung mand med sine meningers mod. Han siger fra, når der er noget, der ikke passer ham - og 10 år i mediernes søgelys har også givet ham en vis rutine i at sige nej.

Positivt at være kendt

Men i programmet "Go'morgen Danmark" fortalte Jesper Sørensen, at han stadig mener, det har været positivt at være så kendt en person i Danmark. Sådan som det skete, da Jesper med et slag kom på alles læber efter dokumentaren "Drengen i den gamle krop" fra 2008.

Han forklarer, at han husker det som en tid, der var meget ny for ham, og som han slet ikke var vant til. Han har dog oververvejende haft gode oplevelser og fortæller, at det er skønt, når almindelige mennesker stopper ham og siger "det er virkelig nogle gode udsendelser, du laver".

Godt, man kan se nogen, der skiller sig ud

Og det er godt med den interesse, siger Jesper i "Go'morgen Danmark".

- For ellers forbliver vi det samme kedelige Danmark. Jeg tror, det er godt, at man kan se, at nogle er anderledes og skiller sig ud. Lige som mig og min stemme, siger Jesper.

-

Læs mere om: