Mandag, 22. maj 2017 - af Juliane Olsen

Jesper Steinmetz fik fødselsdagshilsen fra statsministeren

Jesper Steinmetz
Jesper Steinmetz
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
TV 2-korrespondenten Jesper Steinmetz kunne den 7. maj fejre sin 50-års fødselsdag, og i den anledning fik han en fødselsdaghilsen fra statsministeren.

Lige nu har TV 2-korrespondenten Jesper Steinmetz særdeles travlt med at rapportere fra Donald Trumps besøg i Saudi Arabien.

Hans 50-års fødselsdag den 7. maj er veloverstået, og den i anledning fik han en hilsen fra statsminister Lars Løkke Rasmussen.

​ –Så er fødselsdagsferien nået til vejs ende, og jeg glæder mig over alle hilsener inklusiv den, jeg modtog fra @larsloekke med posten, skriver Jesper Steinmetz på Facebook.

LÆS MERE: Tantholdt og Steinmetz snubler i "Hvem vil være millionær?"

Statsministeren har stil

I opdateringen, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, ses et brev med teksten: 

”Kære Jesper. Hjertelig tillykke med 50 års fødselsdagen. Jeg håber, du bliver fejret behørigt af dem, du holder af. Med venlig hilsen Lars Løkke Rasmussen”.

Jesper Steinmetz understreger, at han synes, der er stil over, at landets statsminister også har overskud til at sende fødselsdagskort.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Danmark er et fantastisk land

For Lars Løkke Rasmussen har selvfølgelig travlt med at lede landet, og det minder TV 2-korrespondenten om, hvor fantastisk et land Danmark er.

I Danmark er vi i hans optik dygtige og effektive, og vi lytter stort set altid til hinanden, også selv om vi er uenige.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Jesper Steinmetz mener også, at Danmark bliver mere og mere internationalt for hver gang, han besøger det.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden