Jesper Steinmetz skaber overskrifter med sit tøjvalg

Jesper Steinmetz.

Jesper Steinmetz.

Foto: Jesper Sunesen
TV 2’s korrespondent er blevet internationalt kendt, fordi en turist tog et billede af ham med blazer og shorts, da han skulle rapportere fra USA.

TV 2’s USA-korrespondent Jesper Steinmetz har i den grad formået at skabe overskrifter i de internationale medier.

Det er sket, efter en svensk turist tog et billede af Steinmetz iført blazer, shorts og sandaler, da han skulle til at rapportere direkte fra græsplænen foran Det Hvide Hus i Washington.

Efterfølgende delte svenske Olof Larsson det sjove billede på det sociale medie Reddit, og så gik det ellers stærkt.

Billedet af den afslappede, danske korrespondent nåede frem til den amerikanske avis The Independent, som bragte billedet under overskriften ”Dansk TV-rapporter ligner en businessmand øverst og en festløve nederst”.

Misundelig på tøjstilen

- Det var – undskyld udtrykket – pissevarmt den dag. Godt over 30 grader og vildt høj luftfugtighed. Jeg har næsten altid blazer, mikrofon, pudder og øresnegl i tasken, så jeg er klar til at gå på i en fart, hvis det bliver nødvendigt. Det blev det den dag, siger Jesper Steinmetz til tv2.dk.

Ifølge den svenske turist som tog billedet, så lå den 47-årige korrespondents cykel ved siden af ham på plænen, og den er god nok.

- Jeg cykler altid rundt i Washington. Det er meget hurtigere at komme frem. Så har jeg mit udstyr i tasken, og så mødes jeg med fotografen på et aftalt sted. Flere af mine korrespondent-kolleger har kommenteret min tøjstil. Jeg tror, de er lidt misundelige, fordi de må stå der i deres stiveste puds i stegende hede, siger Steinmetz til tv2.dk.

Her kan du se billedet af Jesper Steinmetz i sit afslappede TV-outfit.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden