Jesper Vollmer til Vild med dans: Derfor er Hilda så fantastisk

Jesper Vollmer. 

Jesper Vollmer. 

Foto: Hanne Juul
Kokken Jesper Vollmer er for første gang mødt op i ”Vild med dans”-studiet for at bakke op om sin elskede svigermor, Hilda Heick, som han roser til skyerne.

For første gang i ”Vild med dans” får Hilda Heick opbakning i studiet af sin kære svigersøn, Jesper Vollmer.

Den 46-årige kok glæder sig til at se sin svigermor danse jive med Michael Olesen.

- Det er første gang, jeg er her, og fire fredage i træk har jeg ikke en gang kunnet se Hilda på skærmen, fordi jeg har haft kokkeskole på Bornholm. I sidste uge kunne jeg se det på tv, og så tænkte jeg, at nu ville jeg simpelthen så gerne herind, siger Jesper Vollmer og tilføjer med et smil:

- Men jeg kunne lige så godt komme i næste uge, for Hilda bliver heller ikke stemt hjem i dag!

Taler meget i telefon

Jesper Vollmer har et tæt forhold til sin svigermor, og han har godt kunnet mærke, at de ikke har været så meget sammen, som de plejer, de sidste to måneder.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Vi ses ikke så meget i øjeblikket, men så snakker vi rigtig meget i telefon. Det er hyggeligt, og samtalerne er meget lange, fordi vi har så meget at tale om, fortæller han og tilføjer:

- Jeg savner Hilda, men samtidig nyder jeg at se hendes glimt i øjet og hendes glød, og hvor glad hun er i øjeblikket – også selv om det er hårdt for hende.

Hilda stråler

Jesper Vollmer har kun ros tilovers for sin fantastiske, 74-årige svigermor.

- Hun klarer sig jo sindssygt godt. Det er sjovt, for det er altid Keld og Hilda og meget sjældent Hilda alene. Men hun stråler helt vildt, og hun kæmper virkelig, lyder det med et smil fra kokken.

Jesper Vollmer havde selskab af sine to sønner, Storm og Eliot, sin mor, Linda, og Keld Heick.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden