Jimilian efter Vild med dans: Det skal jeg lave nu

Jimilian.

Jimilian.

Foto: Hanne Juul
”Vild med dans”-vinderen Jimilian Ismaili skal vænne sig til, at han pludselig har en næsten tom kalender.

Siden august har Jimilian Ismaili tilbragt talrige timer i træningslokalet med Asta Björk, og i sidste uge løb parret med årets gyldne vindertrofæ i "Vild med dans".

Den 27-årige sanger har svært ved at forstå, at danseeventyret nu er endegyldigt slut, og at han næsten har en tom kalender. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Nu hvor jeg har vundet, ved jeg slet ikke, hvad jeg skal lave. Jeg har bare taget en dag ad gangen, så nu skal jeg slappe af. Men jeg skal også ud at spille nogle shows, siger en glad Jimilian til BILLED-BLADET.

Hygge med kæresten

Jimilian har savnet at optræde, så den kommende tid kommer til at stå i musikkens tegn.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage i studiet og lave noget musik og måske noget mere dansevenligt musik, for jeg føler mig virkelig motiveret og inspireret, fortæller sangeren.  

Først skal Jimilian dog have lidt kvalitetstid med sin kæreste gennem fire år, makeupartisten Helene.

- Vi er ved at kigge på spaophold, for vi skal selvfølgelig ud at hygge og være i sauna og boblebad. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Og vi skal også ses med alle vores dansevenner, lyder det med et smil.

I BILLED-BLADET nr. 48, der er på gaden torsdag den 2. december, kan du læse et vinderinterview med Jimilian og Asta og se alle billederne fra ”Vild med dans”.  

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden