Jimilian fra Vild med dans: Derfor bor jeg hos mine forældre

Jimilian med sine forældre til "Vild med dans".

Jimilian med sine forældre til "Vild med dans".

Foto: Hanne Juul
Sangeren Jimilian fra ”Vild med dans” bor sammen med sin albanske familie i Nordsjælland.

”Vild med dans”-stjernen Jimilian kommer fra en stor albansk familie, hvor de har et tæt sammenhold.

Hans forældre, Enver og Emrije, flygtede til Danmark i år 2000, da Jimilian kun var fem år gammel, og de fik hurtigt en bolig på Lolland, hvor de boede i mange år.

For fire år siden flyttede familien ind i et arkitekttegnet hus i Hørsholm nord for København, og der er en god grund til, at 27-årige Jimilian stadig bor sammen med sine forældre og to yngre søskende.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

-  Jeg har ikke rigtig kunnet få mig selv til at flytte hjemmefra uden en grund, for uden mine forældre ville jeg ikke have stået, hvor jeg står i dag, siger Jimilian til BILLED-BLADET.

Købte drømmehuset

Hans far er førtidspensionist, og hans mor er hjemmehjælper, og det var faktisk Jimilian og hans storebror, Besmir, som købte huset for de penge, som de har tjent på deres musikkarriere.

- Da musikken begyndte at gå rigtig godt, så fandt vi det her hus, vores drømmehjem, og tænkte, at vi skulle have hele familien med, fortæller en glad Jimilian.

Her ses Jimilian med sine forældre, sin storebror og kæresten Helene, som altid hepper på ham og Asta Björk i "Vild med dans". 

Foto: Hanne Juul

I BILLED-BLADET nr. 46, der er på gaden torsdag den 18. november, kan du læse et stort interview med Jimilian og Asta Björk og komme indenfor i sangerens hjem i Hørsholm. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden