Lørdag, 9. oktober 2021 - af Karina Didriksen

Jimilian og Asta Björk: Det vidste du ikke om deres tøj

Asta Björk og Jimilian.
Asta Björk og Jimilian.
Foto: Dan Mariegaard
Sangeren Jimilian og dansepartneren Asta Björk så fantastiske ud i glitrende outfits under program 5 af ”Vild med dans”.

Asta Björk og Jimilian imponerede dommerne med deres cha-cha-cha under program 5 af ”Vild med dans”, men de imponerede bestemt også med deres fantastiske outfits på dansegulvet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er systuen, der har stået for det, men det var faktisk Astas idé. Hun har virkelig god stil, lød det med et smil fra Jimilian efter showet, mens Asta Björk tilføjede:

- Han skal også lære at stole på mig nu, for da jeg viste ham det lyseblå stof, var han lidt skeptisk og sagde ”er du sikker?”. Men tøjet hjælper ham virkelig med at komme ind i rollen.

Foto: Dan Mariegaard

Sypigen var syg

23-årige Asta Björk sender en stor tak til systuen for sin smukke og glitrende kjole fyldt med små sten.

- Der er rigtig mange sten på min kjole, og hende den stakkels pige, som har lavet den, har faktisk været syg, fortalte danseren til BILLED-BLADET og fortsatte:

- Så hun har bare ligget med kjolen derhjemme, så den kunne blive færdig. Det er mega sejt, og systuen kæmper virkelig for det.

- Ja, og en af sypigerne sagde, at hun kun sov 40 minutter i nat for at blive færdig, indskød 27-årige Jimilian og fortsatte:

- Vi sætter virkelig pris på det, og vi vil gerne have, at det går os godt, så systuen også bliver glad.

Foto: Dan Mariegaard

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden