Torsdag, 30. september 2021 - af Karina Didriksen

Jimilian om Vild med dans: Derfor er min familie altid med

Jimilian med sine forældre til "Vild med dans".
Jimilian med sine forældre til "Vild med dans".
Foto: Hanne Juul
Sangeren Jimilian får stor opbakning af sin familie i ”Vild med dans”, hvor han danser med Asta Björk.

Sangeren Jimilian er et stort familiemenneske, og derfor er hans forældre eller søskende altid med ude i ”Vild med dans”-studiet for at se ham på dansegulvet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hans mor og far, Enver og Emrije, sad blandt publikum, da han i program 3 dansede sig ind på en andenplads med partneren Asta Björk.

- Det betyder så meget for mig, at de er her. Mine forældre har altid været der for mig og har lært mig alt i livet. Uden dem ville jeg ikke have stået her i dag, sagde en glad Jimilian til BILLED-BLADET efter showet.

Familien kommer først

27-årige Jimilian er af albansk afstamning og kom til Danmark i år 2000. Hans far var en kendt folkemusiker hjemme i Albanien, så de har musikken tilfælles.

- For mig kommer familien altid først. Det bunder nok også ud i, at min mor og far kom til Danmark som flygtninge, da jeg var fem år gammel, i håb om en bedre fremtid. Så der har hele tiden været et tæt sammenhold, fortalte Jimilian med et smil.

Sangeren havde også sin kæreste, 26-årige Helene, med til ”Vild med dans” i program 3. Her ses de sammen med hans elskede forældre.

Foto: Hanne Juul

I BILLED-BLADET nr. 39, der er på gaden torsdag den 30. september, kan du læse alt om ”Vild med dans” og se billeder af alt det, du ikke så på tv.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden