10. jan. 2014
Af John Lautrup

Joakim Ingversen: Derfor gik det ikke

Joakim Ingversen og Claudia Rex.
Joakim Ingversen og Claudia Rex.
Foto: Birger Storm
Kærligheden mellem "Vild med dans"-vinderne Joakim Ingversen og Claudia Rex varede kort. Han erkender, at de egner sig bedre til at være gode venner.

Et halvt års kæresteri. Så gik det ikke længere mellem Claudia Rex og Joakim Ingversen, som sammen vandt "Vild med dans" i efteråret 2012.

- Vi er stadig rigtig gode venner. Og i forbindelse med bruddet fandt vi ud af, at vi er meget bedre til at være venner end til at være kærester. Og bruddet skete i fuld enighed. Det var en fælles beslutning, siger Joakim Ingversen til Ekstra Bladet.

Har tilbragt meget tid sammen

I sommers slog Claudia Rex op med sin kæreste gennem fire år, Martin Coops, og fandt senere sammen med Joakim Ingversen. Men det forhold endte altså kort før juleaften.

- Når man som jeg og Claudia i en periode danser tæt sammen, så kan der nemt opstå kærlighed. Men det bliver jo også hverdag. Jeg holder stadig utrolig meget af hende. Vi har jo noget helt specielt sammen, fordi vi har danset så meget sammen og tilbragt så meget tid sammen, siger Joakim Ingversen til avisen.

Læs mere om: