23. okt. 2018
Af Ken Richter

Jørgen fra Landmand søger kærlighed: Jeg er meget følsom

Jørgen Pahus.
Jørgen Pahus.
Foto: Alex Tran
Det var en meget bevæget Jørgen Pahus, der sendte Karin hjem i "Landmand søger kærlighed". Nu er han alene på gården med Helle og Kirsten.

Det voldte Jørgen Pahus store kvaler, da han i tirsdagens afsnit af ”Landmand søger kærlighed” skulle vælge mellem Karin, Helle og Kirsten.

Til sidst var der ingen vej udenom, og nærmest grådkvalt valgte Jørgen at sige farvel til Karin.

- Jeg er meget følsom, og det ramte mig ekstra hårdt at sende Karin hjem, for jeg vidste, hun også ville blive ked af det, forklarer han og fortsætter:

- Desuden havde hun gjort meget ud af at gøre mig glad, for Karin havde fået tegnet et portræt af mig, mens hun var på ferie i Ægypten.

61-årige og altid glade Jørgen fortæller, at han stadig har billedet stående hjemme på sin reol.

Vil have modspil

Jørgen valgte at sende Karin hjem, fordi han var bange for, at de lignede hinanden for meget.

- Karin var måske også den af pigerne, som virkede til at være mest vild med mig, og vi havde det også fint med hinanden. Men jeg kom til den erkendelse, at vi nok lignede hinanden for meget, forklarer han og understreger:

- Jeg vil jo gerne finde en kæreste, som kan give mig et modspil på den positive måde. Sådan at vi kan inspirere hinanden, tilføjer Jørgen, der er glad for, at han efter optagelserne fik lejlighed til at sige pænt farvel til Karin.

Læs mere om: