17. sep. 2016
Af af Majken Munk

Joey Moe: Dejligt at støtte et godt formål og møde fans

Joey Moe ved Unicef Cup 2016.
Joey Moe ved Unicef Cup 2016.
Foto: Krestine Havemann
Musikeren, der lige nu er aktuel i "Voice Junior", er meget beæret over alle de unge fans, som han har fået efter sin medvirken i programmet.

Joey Moe er aktuel som dommer i talentprogrammet "Voice Junior", hvor børn viser deres sangtalent frem.

Efter sangerens medvirken i programmet kan han godt mærke, at der er flere henvendelser om billeder og autografer fra en lidt yngre generation, end han tidligere har været vant til.

Hans store popularitet blandt børnene kunne også ses, da Joey Moe lørdag spillede fodbold for et godt formål.

LÆS MERE: Joey Moe: Min bedste julegave

Blandingen af at spille fodbold for et godt formål og møde sine yngre fans er noget, der passer ham rigtig godt.

- Det er en fed kombination. Jeg spiller fodbold og støtter et godt formål, samtidig med at jeg kan møde en masse børn. Det er som at vinde en jackpot, sagde en smilende Joey Moe til BILLED-BLADET, der mødte ham efter hans første kamp ved UNICEF CUP 2016 - en velgørenhedsturnering, der skal skaffe penge til poliovacciner til udsatte børn, og som Joey Moe og musikerlandsholdet i øvrigt vandt.

Laver stadig musik

Joey Moe har meget travlt med "Voice Junior", og hans skønne familie skal også nå at se ham.

Derfor ville det være nærliggende at tro, at musikken bliver lagt lidt på hylden, men heldigvis for hans tilhængere har han stadig plads til at bruge tid på at lave ny musik.

- Det går godt med min musik. Jeg er heldigvis kommet så langt i min karriere, at jeg selv bestemmer over min tid, og hvor jeg ikke behøver at skynde mig, så det er dejligt, fortæller Joey Moe.

Musikeren fortæller desuden, at der snart er et nyt album fra hans side. Indtil da kan seerne nyde ham i TV 2-programmet "Voice Junior" de næste mange lørdage.

https://imgix.billedbladet.dk/kh_bb_unicef_cup_002_2.jpg
Unicef Cup 2016.
Krestine Havemann

Læs mere om: