25. okt. 2014
Af Malan Joensen

Johannes Nymark og Claudia Rex fik deres indtil videre højeste point

Claudia Rex og Johannes Nymark i "Vild med dans" 2014.
Claudia Rex og Johannes Nymark i "Vild med dans" 2014.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Parrets indtil videre flotteste point blev givet for en jive.

Det er en helt særlig ”Vild med dans”-aften i aften, hvor alle står sammen om at samle penge ind til Knæk Cancer. I den anledning sidder en masse tidligere ”Vild med dans”-deltagere klar i et call-center og tager imod donationer fra TV-seere, og her er det den tidligere ”Vild med dans”-vært Andrea Elisabeth Rudolph, der styrer løjerne.

Den traditionelle dansedyst har også været en del af showet, og det var som sædvanligt Sarah Grünewald og Claus Elming, der stod i spidsen for den.

De seks par, der her til aften skulle på gulvet i den særlige ”Vild med dans”-udsendelse, kunne på forhånd trække vejret lidt roligere, eftersom der ikke var nogen af dem, der skulle forlade konkurrencen.

På grund af den ulykkelige omstændighed, at Besir Zeciri og Mie Moltke måtte trække sig ud af dansedysten for nogle uger siden, fordi Besir havde fået hjernerystelse efter et overfald, blev det besluttet, at ingen skulle stemmes ud under Knæk Cancer-udsendelsen.

Stemmer og karakterer overføres til næste uge

Parrene skulle dog stadig have karakterer af dommerne, ligesom TV-seerne også kunne stemme deres favoritter videre. Både karakterer og sms-stemmer overføres til næste show, så det gjaldt trods alt stadig om at levere varen på dansegulvet.

Der var tre dansediscipliner – Jive, samba og wienervals – og førstnævnte dans blev udført af både aftenens bundskraber og højdespringer rent karaktermæssigt.

Sofie Kruuse og Helge Vammen kunne blot indkassere 12 point for deres jive, mens Johannes Nymark og Claudia Rex fik hele 33 point – og det er indtil videre deres højeste karakter i denne sæson og en tangering af Silas Holst og Sara Maria Franch-Mærkedahls 33 point i program fem.

Paprika Steen og Mads Vad dansede samba til 24 point, mens Ditte Ylva Olsen og Morten Kjeldgaard kom tæt på med 23 point.

I wienervals lagde Silas Holst og Sara Maria Franch-Mærkedahl sig i front med 28 point, og der var dermed 10 point ned til Astrid Krag og Thomas Evers’ præstation i samme disciplin.

Næste uge vil det vise sig, hvordan seernes sms-stemmer og aftenens point sammenholdt med næste uges præstationer, stemmer og point vil fordele sig, og hvilke to par, der skal i omdans.

Stilling på point i det syvende ”Vild med dans”-show:

Johannes Nymark og Claudia Rex i jive: 33 point

Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst i wienervals: 28 point

Paprika Steen og Mads Vad i samba: 24 point

Ditte Ylva Olsen og Morten Kjeldgaard i samba: 23 point

Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen i wienervals: 18 point

Helge Vammen og Sofie Kruuse i jive: 12 point

Læs mere om: