14. nov. 2015
Af af Helle Skram de Fries

John ”Faxe” Jensen: Yes – vi er videre, og jeg er så lykkelig

Karina Frimodt og John "Faxe" Jensen.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Det var en super glad og meget lykkelig John ”Faxe” Jensen, der sammen med Karina Frimodt gik videre i semifinalen i ”Vild med dans”.

- Det er bare skønt, og jeg er så glad og lykkelig for, at vi gik videre, fortalte John ”Faxe” Jensen til BILLED-BLADET, efter han og Karina Frimodt var videre efter endnu en omdans.

John ”Faxe” Jensen er for alvor blevet grebet af dansefeberen, og vil kæmpe det bedste han kan for at gå hele vejen.

- Nu er det jo tæt på, så nu vil man virkelig gerne helt i mål, fortalte fodboldlegenden til BILLED-BLADET efter showet fredag 13. november.

Det er ikke blevet nemmere

- Jeg synes ikke, det er blevet nemmere, men nu forstår mit hoved og min krop bedre, hvad det er Karina fortæller mig, forklarede John ”Faxe” Jensen.

Karina Frimodt er helt enig:

- Det kan jeg jo også tydeligt mærke. John forstår meget hurtigere nu, når jeg forklarer trin, og hans fødder har nemmere ved at finde ud af det. Men til gengæld bliver koreo grafien også sværere og sværere, så der skal stadig knokles. Men det gør John også virkelig – og med stor entusiasme.

Og selv om intet er sikkert i ”Vild med dans”, er Karina Frimdot begyndt at tænke i koreografier til parrets freestyle, hvis de skulle komme i finalen.

- Det er man jo nødt til – for kommer vi i finalen, er det for sent først at begynde på det efter næste fredag.

Læs mere om: