10. mar. 2021
Af Majken Munk

Jonas fra Kærlighed hvor kragerne vender: Forelsket i en anden

Jonas Larsen og Cathrine Sørensen i "Kærlighed hvor kragerne vender"
Jonas Larsen og Cathrine Sørensen i "Kærlighed hvor kragerne vender"
Foto: Martin Høien
Jonas Larsen valgte Camilla i programmet, men da det ikke gik, tog han kontakt til den tidligere deltager Cathrine. De er nu blevet kærester.

I program 10 af ”Kærlighed hvor kragerne vender” var Jonas klar til at lære Camilla endnu bedre at kende.

Kort tid efter fandt de bare ud af, at de ikke fungerede sammen.

Efterfølgende tog Jonas kontakt til den tidligere deltager Cathrine, der måtte trække sig fra programmet.

Ville se ham igen

Det var i syvende program, at Cathrine Sørensen, Cathrine S i programmet, måtte trække sig på grund af sygdom i familien.

I oktober blev hun kontaktet af Jonas over Instagram, fordi han ville høre, hvordan det gik. I november spurgte han, om de skulle mødes.

- Det var min veninde, der sagde, at nu giver du ham lige en chance, så ser du lige hvordan han er, og får ham oplevet, uden at der er kamera på. Det synes jeg faktisk var rigtig rart, for han er jo den Jonas, man ser på fjernsynet, men også meget mere. Efter jeg havde været sammen med ham den første gang, kunne jeg godt mærke, at jeg gerne ville se ham igen, siger Cathrine.

Vi er kærester

Cathrine og Jonas har lige siden november set hinanden, og i januar besluttede de sig for at blive kærester.

Jonas havde på ingen måde troet, at hans deltagelse i ”Kærlighed hvor kragerne vender” ville ende med, at han fik en kæreste.

- Jeg må være heldig, for det var sgu ikke det, jeg regnede med, og at det så var en skide sød pige, gør jo bare, at jeg er endnu mere heldig. Jeg har godt nok sagt til hende, det er hende, der har lavet en overscoring, men det mener hun godt nok ikke lige. Det bliver vi nok aldrig enige om, siger Jonas grinende.

I denne uges BILLED-BLADET kan du læse mere om Jonas og Cathrines forhold, blandt andet hvad de har af planer for fremtiden.

Læs mere om: