Tirsdag, 24. januar 2023 - af Julie Nolsöe

Jonathan fra Alene sammen: Her har du set ham før

Jonathan og Rikke fra "Alene sammen"
Jonathan og Rikke fra "Alene sammen"
Foto: Lotta Lemche/TV 2
I datingprogrammet "Alene sammen" tager Jonathan ud på en øde ø i håbet om at finde kærligheden. Men hvis du synes, Jonathan virker bekendt fra tidligere, giver det god mening

I datingprogrammet "Alene sammen" på TV 2, leder fire par efter kærligheden på hver deres øde i Sverige, hvor de skal være alene sammen i 10 dage.

Tredje sæson af det intense datingeksperiment er i fuld gang, og hver uge kan danskerne følge med i både romantiske gnister og store kontroverser hos parrene på øerne. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Har datet på tv før

Selvom alle deltagerne i "Alene sammen" er tilsyneladende ukendte, almindelige danskere, så kan én af dem måske virke bekendt for dig.

For Jonathan, som i programmet bor på en ø sammen med Rikke, er det nemlig ikke første gang, han deltager i et datingprogram. 

I 2018 forsøgte han nemlig at finde kærligheden i DRs program “Koden til kærlighed”.

Konceptet bag "Koden til kærlighed" minder på mange måder om "Alene sammen", da parrene i begge programmer skal være meget intenst sammen over en længere periode.

Således blev Jonathan matchet med Annika i "Koden til kærlighed", og sammen skulle de bo under samme tag i en måned, selvom de ikke på forhånd hverken kendte eller havde set hinanden før.

Til forskel fra "Alene sammen", hvor parrene er blevet matchet ved hjælp af nogle eksperter i parforhold, blev Jonathan og Annika matchet på baggrund af en computeralgoritme i "Koden til kærlighed".

De to udgjorde sammen sæsonens på papiret bedste match med en kompatabilitet på 91 procent. Alligevel endte Annika og Jonathan ikke med at udvikle andet end venskabelige følelser for hinanden, og Jonathan forsøger sig altså nu med at finde kærligheden i "Alene sammen" i stedet.

Om følelserne mellem Jonathan og Rikke bliver til mere end et venskab, er endnu uvist. Du kan følge med i deres og de andre pars oplevelser på de svenske øer i "Alene sammen" på TV2 play eller hver tirsdag klokken 20:40 på TV 2 Zulu.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden