17. okt. 2022
Af Laura Dalgård Hansen

Julekalenderen begynder om halvanden måned: Tinka, Lasse og Skir overrasker med nyt samarbejde

Lasse, Tinka og Skir
Lasse, Tinka og Skir
Foto: TV 2
Der er godt halvanden måned til, at der er premiere på julekalenderen "Tinka og Sjælens Spejl", men nu overrasker tre af de bærende karakterer, nemlig Tinka, Lasse og Skir, med et nyt samarbejde.

Det er allerede fem år siden, at julekalenderfans i alle aldre kom på fornavn med Tinka, Lasse, Nille, Skir, prins Fileas og alle de andre elskede karakterer fra julekalenderen ”Tinkas Juleeventyr”.

Til december er der premiere på den tredje julekalender om Tinka, men her halvanden måned inden, at julestemningen for alvor begynder at brede sig, overrasker tre af de centrale figurer med et nyt samarbejde.

Ny julesang om fodbold

Josephine Højbjerg, som spiller Tinka, Albert Rosin Harson, der er kendt som vennen Lasse, og Hadi Ka-Koush, der spiller embedsnissen Skir, medvirker nemlig i en helt ny musikvideo sammen.

Udover at være skuespiller er Hadi Ka-Koush også vært på ”Natholdet”, og sæsonens sidste afsnit sluttede med lidt af en overraskelse – og det var i den forbindelse, at julekalender-kollegaerne dukkede op i en birolle.

https://imgix.billedbladet.dk/natholdet_hadi_120822_0286.jpg
Hadi Ka-Koush er vært på "Natholdet".
Foto: Lasse Lagoni/TV 2

I forbindelse med at VM i Qatar skal spilles i julemåneden, har man nemlig lavet en sang, der centrerer sig om decembers to helt store begivenheder: Nemlig jul og VM i fodbold.

Det er Hadi Ka-Koush selv, som synger for på sangen, hvor også Christopher, som i øvrigt hedder Nissen til efternavn, ligeledes spiller en central rolle.

Tinka og Lasse danser med

”Jeg tror kun på en Hjulemand” er titlen på den nye julefodboldsang. Musikvideoen emmer af både jul og fodbold og omkvædet lyder således:

Hvad du ønsker skal du få
Kun en ting jeg peger på
I år ønsker jeg mig guld man
Jeg tror kun på en Hjulemand

I musikvideoen kan man blandt andre se Albert Rosin Harson og Josephine Højbjerg, Lasse og Tinka, som danser til den iørefaldende melodi iført nissehuer.

VM i Qatar spilles fra 22. november til 18. december, og det kan ses på blandt andet TV 2.

Her kan man fra 1. december også følge ”Tinka og Sjælens Spejl”, der er den tredje julekalender i rækken om halvnissen Tinka.

Herunder kan man se musikvideoen til ”Jeg tror kun på en Hjulemand”.

Læs mere om: