Lørdag, 16. september 2017 — af Majken Munk

Julia Sofia i Vild med dans: Nervøs for at danse foran familien

Julia Sofia Astrup og Frederik Nonnemann
Julia Sofia Astrup og Frederik Nonnemann
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Nerverne sad uden på tøjet hos den unge Youtuber Julia Sofia Aastrup, fordi hun skulle danse foran sin familie, der sad i studiet.

I sidste uge til premieren sad Julia Sofia Aastrups familie hjemme i sofaen og nød hendes første omgang på dansegulvet i ”Vild med dans”. Denne fredag sad de på første række, da hun og dansepartneren Frederik Nonnmann dansede deres pasodoble, og det fik hjertet til at slå ekstra slag for Julia Sofia.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det var egentlig mere nervepirrende at danse foran min familien end resten af publikummet. Men det var sjovt! De har jo kun været vant til at se os i træningen, hvor vi har haft træningstøj på. Det her er noget helt andet, fortalte internetfænomenet.

Familiedag

Og det var ikke kun Julia Sofia Aastrups familie, der sad klar til at heppe i ”Vild med dans”-studiet. Det samme gjorde Frederik Nonnemanns familie.

Foruden at parret gennemførte en meget flot pasodoble, der blev rost for fodarbejdet af Anne Laxholm, så er det med garanti også opbakningen fra familie, venner og alle Julia Sofias følgere, der sendte parret videre til næste uge, hvor der igen er ”Vild med dans”.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden