24. jun. 2016
Af af Lisbeth Grube

Julie Berthelsen om Vild med dans-debut: Det er fedt og anderledes

Julie Berthelsen og børnene Casper og Sia.
Julie Berthelsen og børnene Casper og Sia.
Foto: Alex Tran
Når den populære dansekonkurrence "Vild med dans" starter til efteråret, er sangerinden Julie Berthelsen blandt nydanserne.

Julie Berthelsen plejer at stå på en scene og synge - men nu skal hun danse. Den 37-årige sangerinde skal nemlig være med i årets "Vild med dans", har TV 2 netop offentliggjort.

Vind drømmerejse – deltag gratis

- Jeg er spændt! Og meget "out of comfort zone". Det rusker noget inde i mig, og det er fedt og anderledes. Jeg er konkurrencemenneske, så ingen tvivl om, at jeg vil give den gas. Men hold da op, hvor er jeg også angstprovokeret. Jeg har aldrig danset før. Jeg er ingen "dansemus". Men det kan jeg jo så blive!, fortæller Julie til BILLED-BLADET.

VIDEO: Ena Spottags forvandling i "Vild med dans"

Julie Berthelsen er med i "Vild med dans", netop som der sker store forandringer i hendes liv. Håndboldkæresten Minik Dahl Høegh skifter klub fra GOG til Århus Håndbold, og det betyder, at parret flytter fra Odense til Aarhus-området med deres to børn, Casper Nanoq på fire år og Sia på otte måneder.

SE BILLEDER: Alle Vild med dans-kjolerne

I første omgang pendler Minik, men parret er på udkig efter den rette bolig.

De næste tre uger er Julie Berthelsen og familien imidlertid i Grønland. Torsdag landede Julie i Qaqortoq i Sydgrønland hos svigerfamilien, og på søndag skal lille Sia døbes, inden den står på tiltrængt ferie.

- Det bliver så dejligt. Minik og jeg har nærmest ikke se hinanden en måned, fordi Minik har spillet kampe, og vi begge har været på job i udlandet. Nu får vi tid til at være sammen, og det bliver totalt luksus at komme hjem til familien, som står klar til at hjælpe med børnene, siger Julie om ferien til BILLED-BLADET.

Læs mere om: