Kæmpe overraskelse: Her er dommerne i Vild med dans

Anne Laxholm, Nikolaj Hübbe, Britt Bendixen, Marianne Eihilt og Jens Werner

Anne Laxholm, Nikolaj Hübbe, Britt Bendixen, Marianne Eihilt og Jens Werner

Foto: Henrik Ohsten/TV 2
Britt Bendixen er tilbage som dommer i "Vild med dans". Og Marianne Eihilt er også dommer.

Britt Bendixen, der sidste år fik en hjerteoperation og dermed ikke var med i "Vild med dans", er atter at finde i dommerstolen.

Som noget helt nyt i "Vild med dans" er der i år hele fem dommere. Dermed får også Marianne Eihilt, som afløste Britt Bendixen sidste år, også genvalg. De tre andre dommere er veteranerne Anne Laxholm, Jens Werner og Nikolaj Hübbe.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Sådan løste de problemet

Da Britt Bendixen meldte sig klar til at tage en dommertjans mere, fik TV 2 lidt at tænke over. For hendes afløser Marianne Eihilt havde gjort det strålende sidste år, og TV 2 ville helt ikke undvære nogen af de to kvinder.

Så løsningen er blevet, at for første gang i "Vild med dans" historien er der fem dommere.

Tilbage i topform

- At Britt Bendixen er tilbage i topform, er fantastisk og behøver ikke at betyde, at vi så skal sende nogen hjem. Tværtimod er det helt i programmets ånd, at vi straks dækker op til én mere - selvfølgelig med afstand - så dommerbordets personligheder, der jo alle har været en del af 'Vild med dans'-familien i årevis, kan samles én gang for alle, siger TV 2's underholdningsredaktør Thomas Richardt Strøbech i en pressemeddelelse.

Med fra begyndelsen

Britt Bendixen har været dommer, siden programmet begyndte i 2005. Hun har tidligere udtalt, at sæsonen 2019 ville blive hendes sidste. Men dansedommerens hjerteoperation kom i vejen for det flotte punktum. Nu bliver der en mulighed for at få sagt ordentlig farvel.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden