Kæmpe udvidet Vild med dans

Louise Mieritz og Silas Holst

Louise Mieritz og Silas Holst

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Aftenens "Vild med dans" er dedikeret til Knæk Cancer, og der bliver gensyn med mange af de tidligere deltagere. Nogle af dem skal synge.

I aftenens "Vild med dans" bliver der gensyn med både Rasmus Nøhr og Saseline Sørensen. De skal ikke tilbage på dansegulvet - i aften skal de på scenen for at synge.

Det bliver en anderledes "Vild med dans"-aften, hvor der skal samles penge ind til "Knæk Cancer". Udover afviklingen af selve "Vild med dans" har de fire dommere koreograferet hver deres show, så aftenen kommer til at strække sig over tre og en halv time.

Der vil også være et call-center, hvor mange tidligere deltagere tager telefonen og registrerer donationer. I call-centeret sidder blandt mange andre Mie Moltke, Hans Pilgaard, Birthe Kjær, Casper Elgaard, Lisbeth Østergaard, Katrine Bonde, Noam Halby og Sophie Fjellvang-Sølling.

Andrea Elisabeth Rudolph er tilbage i værtsrollen sammen med Claus Elming og Christiane Schaumburg-Müller. På scenen vil man også se Anne Linnet og Clement, der skal synge til nogle af aftenens danse.

I den almindelige konkurrence skal de fire tilbageværende par hver danse en individuel dans, samt en holddans.

I den individuelle dans skal Joakim Ingversen og Claudia Rex danse Claudias' yndlingsdans engelsk vals. Camilla Bendix og Michael Olesen danser også vals.

Louise Spellerberg og Mads Vad danser samba og Louise Mieritz og Silas Holst snupper en slowfox.

De fire par skal desuden dyste i holddansen "I seng med fjenden", hvor to par ad gangen danser pasodouble sammen og skifter partnere undervejs. Louise Mieritz og Silas Holst skal danse med Joakim Ingversen og Claudia Rex, mens Louise Spellerberg og Mads Vad er på hold med Camilla Bendix og Michael Olesen.

Mac- eller mobilbruger: Klik her for at se videoen!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden