Lørdag, 10. september 2022 — af Karina Didriksen

Kæmper med skævt ben: Sådan reagerede Cecilie Schmeichel på bundplacering

Cecilie Schmeichel og Damian Czarnecki.
Cecilie Schmeichel og Damian Czarnecki.
Foto: Dan Mariegaard
Influenceren Cecilie Schmeichel og dansepartneren Damian Czarnecki måtte desværre nøjes med en sidsteplads i premieren på ”Vild med dans”.

Det var en smilende og spændt Cecilie Schmeichel, som fredag aften gik på dansegulvet for første gang i premieren på ”Vild med dans”.

Sammen med partneren Damian Czarnecki kastede de sig ud i en cha cha cha, men desværre imponerede de ikke dommerne og endte på en sidsteplads med en samlet karakter på 10.

Det slog dog ikke den 32-årige influencer og hendes dansepartner ud.  

- Jeg har ligget sidst før! Det er ikke noget, der skræmmer mig, lød det med et grin fra Cecilie Schmeichel, da BILLED-BLADET mødte parret efter showet.

- Nej, det skræmmer os slet ikke, det giver bare blod på tanden. Man lytter til den feedback, man får, og det er jo det vigtigste, indskød Damian Czarnecki, som fik sin debut i ”Vild med dans”.

Et skævt ben

Cecilie Schmeichel fik kritik af dommerne for sit fodarbejde, men

- Jeg skal vist have sovet med en skinne de næste mange dage for at få mit ben rettet ud, for det er åbenbart skævt!, fortalte hun efter showet og tilføjede:

- Det vidste vi godt, vi troede bare, at det var skoene til at starte med. Men vi har fundet ud af, at det simpelthen er mit ben, der er skævt og går indad. Det er hoften og hele den side, der er skæv.

Nu ser parret frem til at danse en tango i program 2 af ”Vild med dans”. 

Foto: Dan Mariegaard

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden