Kæresten måtte støtte Cecilie Hother under vandretur

TV-værten Cecilie Hother fik krise undervejs, da hun lørdag var på en 22,8 kilometer lang vandring i Dyrehaven nord for København.

TV-værten Cecilie Hother fik krise undervejs, da hun lørdag var på en 22,8 kilometer lang vandring i Dyrehaven nord for København.

Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
TV-værten Cecilie fik en mindre krise under en 22,8 kilometer lang vandretur sammen med kæresten Thomas Gregers Honore.

Den 36-årige TV-vært Cecilie Hother er i fuld gang med træningen til at bestige Mont Blanc til fordel for Børneulykkesfonden, og i den forbindelse har hun allieret sig med kæresten.

I lørdags havde parret begivet sig ud på en 22,8 kilometer lang vandretur i Dyrehaven nord for København, men Cecilie Hothers støvler begyndte på et tidspunkt at trykke på venstre ankel.

- Det var noget frustrerende, for jeg kunne mærke, at jeg havde kræfterne og bare gerne ville gå. Men der var en ydre smerte, som blev ved med at hæmme mig, skriver Cecilie Hother på sin blog.

LÆS MERE: Cecilie Hother træner til bestigningen af Mont Blanc

Kæresten motiverede Cecilie Hother i mål

Herefter havde TV-værten svært ved at lægge låg på piveri og brok, men det ville kæresten, Thomas Gregers Honore, ikke høre på.

Hans motivation fik derefter Cecilie Hother til at fortsætte bare i et langsommere tempo, og dermed nåede hun til sidst tilfreds i mål.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden