Kæresteparret kom først til verdens ende: En vanvittig ubeskrivelig følelse

Nicolaj og Stephanie

Nicolaj og Stephanie

Foto: Strong Productions/TV 2
Kæresteparret Nicolaj og Stephanie kom først til Singapore, og der er en ganske særlig grund til, at de blev så rørte over at nå målet netop her.

Tirsdag aften blev vinderne af ”Først til verdens ende” på TV 2 endelig afsløret, og nu behøver kæresteparret Nicolaj og Stephanie ikke længere holde på hemmeligheden.

Billeder siger mere end tusind ord, og i aftenens udsendelse var det tydeligt, at de to var glade for at være kommet først til Singapore.

Og der er en helt særlig grund til, at det var ekstra rørende for de to at slutte rejsen netop der.

Som at komme hjem

Ti måneder forinden var Nicolaj og Stephanie nemlig i Singapore for at besøge Stephanies veninde, og kæresteparret boede dengang ganske få meter fra, hvor de tirsdag fandt det afgørende checkpoint.

- Det var en fuldstændig vanvittig, ubeskrivelig følelse. Jeg kan slet ikke sætte ord på, hvad der skete følelsesmæssigt. Jeg rystede og tudede af lykke over, at vi sluttede det sted, som vi har en helt særlig tilknytning til, fortæller Stephanie til BILLED-BLADET.

- Det var hele kulminationen på vores rejse, da vi fik at vide, det var der, vi skulle tjekke ind, siger Nicolaj.

- Vi havde lige rejst gennem en masse lande, og intet havde været genkendeligt. Og så er det allersidste stop ligesom at komme hjem, fortæller Stephanie om den rørende oplevelse.

Alene til Singapore 

Finalen stod for alvor mellem kæresteparret og soldaterkammeraterne, og på den afgørende etape mod Singapore kørte de et stykke af vejen i den samme bus. Men pludselig forlod kæresteparret bussen for i stedet at satse på en taxa.

- Den beslutning blev taget i lige så høj grad for at komme væk fra Kim og Carsten. Vi havde brug for at afslutte rejsen og komme til Singapore bare os to. Vi havde ikke brug for at stå ved siden af nogen, vi kendte i paskontrollen, så derfor tog vi taxaen, forklarer Nicolaj om beslutningen.

I sidste ende gav det pote i den tætte finale, hvor soldaterkammeraterne måtte se sig slået af kæresteparret på målstregen.

Glæden lyste ud af Nicolaj og Stephanie, da sejren var i hus. 
Foto: Strong Productions/TV 2

Glæden lyste ud af Nicolaj og Stephanie, da sejren var i hus. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Venner for livet

I virkeligheden er de fire globetrottere rigtig gode venner. De klikkede med hinanden fra dag ét, og de har holdt kontakten, siden de kom hjem fra deres eventyr i december.  

- Vi har en følelse af, at vi er blevet venner for livet. Distancen, arbejde og coronasituationen har gjort, at vi ikke har kunnet mødes, men vi har talt om at holde en uges sommerferie på Bornholm, fortæller Stephanie om deres nye venner, der begge bor på solskinsøen. 

Kæresteparret, som nu kan kalde sig for vindere af ”Først til verdens ende”, håber begge, at fremtiden byder på endnu flere uforglemmelige rejser og oplevelser.

Få et gensyn med alle deltagere fra "Først til verdens ende i galleriet herunder. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden