Onsdag, 6. januar 2021 - af Majken Munk

Kærlighed hvor kragerne vender: Det så du ikke på tv

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Den nye sæson af "Kærlighed hvor kragerne" starter med, at de nye deltagere skal på speeddates. De tidligere deltagere Søren Ole og Cecilie afslører, hvordan de oplevede speeddaten.

Det er med nerverne udenpå tøjet, at årets fire deltagere i "Kærlighed hvor kragerne vender" skal speeddate en række kvinder. 

Det er ikke meget erfaring, hverken Christian, Mathias, Peder eller Jonas har med speeddates. 

Nogle der ved lidt mere om, hvad der faktisk foregår i kroppen på de fire fyre, når de sidder klar ved bordene, hvor de muligvis skal præsenteres for deres kommende kæreste, er 27-årige Søren Ole og 25-årige Cecilie. De var begge to med i første sæson af "Kærlighed hvor kragerne vender". 

For Søren Oles vedkommende var speeddaten en meget lang dag, der bød på et væld af kvinder. Omkring 13 kvinder besøgte hans bord til en speeddate, da han medvirkede i programmet. 

Én af dem var Cecilie. Foruden at speeddate Søren Ole, så prøvede hun også lykken ved den anden deltager Henrik. Det blev dog Søren Ole, der løb med hendes hjerte. 

Udover at parret kan fortælle lidt om nerverne inden speeddate, så løfter de også sløret for andre ting, seerne ikke så på tv. 

Alt dette kan du se i videoen over artiklen. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden