29. apr. 2020
Af Emilie Jepsen

Kærlighed hvor kragerne vender er slut: Ét forhold gik i stykker kort efter

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/kaerlighedhvorkragernevender_top.jpg
Foto: TV 2 / BLU
"Kærlighed hvor kragerne" havde en succesrate på 100 procent, da programmet rundede af onsdag aften. Desværre gik det ikke med kærligheden for ét af parrene.

De har datet, snakket, grinet og talt om følelser. Fire ud af fire par fandt sammen i TV 2-programmet "Kærlighed hvor kragerne vender" og flere erklærede sig ligefrem som værende forelskede.

Også Calle og Sabrina erklærede sig klar til at give forholdet et dybfølt skud. Desværre gik der kun tre uger fra kameraerne slukkede til parret måtte kaste håndklædet i ringen og gå hver til sit.

Vi var for forskellige

- Sabrina er en super sød pige, vi var også sammen i et stykke tid, men så gik den desværre ikke mere. Jeg lyttede og gav hende god opmærksomhed, men vi var bare for forskellige.

- Der er ingen, der skal lave radikalt om på sig selv for at være kærester, det er ikke meningen jo, fortæller Calle ærligt om bruddet.

Håbet om kærlighed lever stadig

Den følsomme sønderjyde fortæller også, at kærligheden på ingen måde er opgivet, men at han nu vil bruge tiden på at finde sig selv, før han igen vil give det en chance.

I denne uges BILLED-BLADET, der er på gaden fra torsdag den 30. april, kan du læse, hvordan det er gået med kærligheden for alle fire par, efter kameraerne slukkede.

Læs mere om: