Fredag, 24. juli 2020 — af Emilie Jepsen

Kærlighed hvor kragerne vender-par fejrer kærestedag

Foto: Martin Høien
Tiden efter optagelserne til TV 2-programmet "Kærlighed hvor kragerne vender" har budt på masser af kærlighed for Thomas Schmidt og Laura Hvid. Så meget at de nu har fejret ni måneder sammen.

Thomas og Laura fandt kærligheden og den har vokset sig stærkere siden programmet.

Faktisk kunne parret fejre ni måneder forleden dag, og det gjorde de på fin manér.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Romantikken i højsædet

På sin instagramside deler Laura et billede fra deres date og lidt tanker om deres forhold, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele:

- 9 måneder. Så rundede vi igen. På det punkt er vi vidt forskellige, Thomas synes, lidt det er noget pjat, at jeg holder fast i, at fejre det hver måned. Men for mig betyder det bare så meget, tænk at vi har kunne holde hinanden ud i så lang tid uden at blive uvenner endnu.

- Når man deltager i et tv-program, så er alting ret intenst og hektisk, når man står i det, man lærer hinanden at kende på en anden og hurtigere måde end ved at tage på almindelige dates. Det medfører så også at man, når programmet slutter, jo står på egne ben, og selv skal gøre en indsats for at lære hinanden at kende. Thomas og jeg lærer stadigvæk, men han er den helt rigtige for mig, skriver Laura til det søde billede af kæresten Thomas.

Foto: Privat

Læs mere om Laura og Thomas, samt læs hvordan det går med Calle og kærligheden - i denne uges BILLED-BLADET, der kan købes fra den 23. Juli.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden