Mandag, 29. november 2010 - af af Liz Rørsig

Kamilla Walsøe skal have en lille pige

Kamilla Walsøe med Jan Grarup

Kamilla Walsøe med Jan Grarup.

Foto: Lars Laursen
TV-værten Kamilla Walsøe skal have en lille pige, og så mangler hun at finde dato på hendes bryllup.

Kamilla Walsøe, der efter værtsjobbet på "Go'morgen Danmark" nu arbejder som redaktør på Nordisk Film TV i Valby, er nået halvvejs i graviditeten og har netop fået at vide ved en skanning, at hun venter en lille pige.

- Jeg glæder mig meget. Jeg var så nysgerrig og ville gerne have kønnet at vide. Om det så blev en dreng eller en pige, var underordnet, selv om vi synes, det er lidt svært at finde et godt pigenavn, siger Kamilla, der ikke har mærket til gener under graviditeten.

- Jeg har det strålende og føler mig meget privilegeret over at have sluppet for gener. Mine omgivelser fortæller mig endda, at jeg heller ikke har haft hormonelle svingninger eller hysteriske udbrud, smiler Kamilla, som venter barn med kæresten, fotografen Jan Grarup. Han har i forvejen tre børn, Marikka på 11 år, Olivia, 14, og Elias, 9 år.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- De glæder sig og blev meget glade for, at de kan vente sig en lillesøster, for det ville de allerhelst have.

Kamilla er endnu ikke begyndt at samle udstyr, for hun har travlt med at flytte.

- Vi flytter i en ny og større lejlighed her i København, så det optager mig allermest, men udstyrsdelen til den lille baby skal vi nok nå senere, siger en glad Kamilla, der endnu ikke har planlagt en dato for det kommende bryllup.

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden