15. apr. 2022
Af Majken Munk

Kan du allerede gætte det? Her er de nye figurer i Hvem holder masken

Når ”Hvem holder masken?” vender tilbage, gemmer hele 12 kendte danskere sig bag de sjove figurer i programmet.

Der er kun en uge til, at der er premiere på ”Hvem holder masken?” på TV 2.

Her står 12 kendte danskere klar til at synge for deres videre færd i programmet, og som bekendt er de i forklædning.

Det er op til de fire detektiver, som igen i år er Peter Frödin, Mille Dinesen, Frederik Cilius og Sofie Jo Kaufmanas at gætte, hvem der gemmer sig bag maskerne.

Samtidig kan seerne sidde derhjemme og gætte med.

Allerede nu er de 12 figurer afsløret, og der medfølger en ledetråd til hver af dem.

Kan du allerede gætte, hvem der gemmer sig bag maskerne ud fra de ledetråde?

Sjove figurer

Alien: ”Jeg er dobbeltsidet – jeg har to skygger, men jeg vil stadig gerne være en ægte supernova. Jeg er både disciplineret og god til at organisere, men i min hjemlige galakse er jeg lidt af et rodehoved”

Citron: ”Fra jeg var helt lille, er jeg blevet fodret med musik. Jeg kan spille mange instrumenter. Jeg har altid gerne ville synge, og på efterskolen var jeg forsanger i et band, selvom min vokal nok var lidt tvivlsom”

Frø: ”Jeg er frø, og jeg er så klar på at tage springet ind på scenen. I virkeligheden er jeg kæmpe meget introvert og samtidig hypersocial. Det lyder måske underligt, men hvis jeg larmer, er det ofte, fordi jeg faktisk er genert”

Kost: ”Jeg er typen, der altid har været fysisk aktiv, og helt fra jeg var en lille kost, har jeg været glad for både fodbold og håndbold”

Kronhjort: ”Jeg bruger mig selv i mit arbejde - jeg går op i at yde mit bedste, men jeg er et flokdyr, så det handler aldrig om min præstation alene. Jeg bliver bedre, når flokken fungerer og omvendt. Det er en holdpræstation”

Paddehat: ”Jeg er Hr. Paddehat, og jeg får ægte et kick ud af at være i gang. Ofte løber jeg parkour mellem udfordringer, men jeg er god til at undgå problemer. Jeg har altid være nysgerrig og frisk på det hele, men jeg har aldrig haft en plan B”

Svære ledetråde

Panda: ”Det ligger ikke lige til højrebenet for en panda som mig at kaste mig ud i at synge og danse. Vi, pandaer, har det stramt med al form for fysisk træning, og jeg bliver bare ikke i godt humør af det. Jeg hader fitness, jeg hader hård træning, og jeg hader at løbe”

Ræv: ”Jeg er vokset op i en ægte sportsby, men det der holdsport, som alle raske unger gik til, det var ikke noget for mig, for jeg vil hellere gå i krig med noget helt andet”

Rødkælk: ”Min familie har altid bakket mig op og har samme interesse som mig, og især min far har givet meget viden videre. Der er nogen, der siger, at mit mellemnavn passer bedre til mig end mit rigtige navn”

Softice: ”Der er mange, der synes, jeg provokerer med mine budskaber – det er min måde at få opmærksomhed på, så folk synes, at det, jeg laver, er interessant”

Torsk: ”Jeg har et officielt jeg, og et mere privat jeg, og jeg gør mig stor umage i at være tro mod dem begge to”

Vandrepokal: ”Jeg har altid gerne ville opbygge mit eget imperium. Jeg elsker at skabe! Jeg går ofte på museum for at få ideer, og jeg holder meget af klassisk dansk design og kongeligt porcelæn”

Læs mere om: