Tirsdag, 4. oktober 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Kanya Natasja Rørbech efter Lykkehjulet-exit: Derfor har jeg ikke set de nye programmer

Kanya Natasja Rørbech og Mikkel Kryger

Kanya Natasja Rørbech og Mikkel Kryger

Foto: TV 2
Sammen med Mikkel Kryger har Kanya Natasja Rørbech de seneste år været vært på "Lykkehjulet", men hun er ikke en del af den nye og moderniserede version af quiz-programmet.

Efter lang tids pause vendte ”Lykkehjulet” for et par år siden tilbage – denne gang på TV 2 Charlie – og det var med Mikkel Kryger og Kanya Natasja Rørbech som værter. 

Der har netop været premiere på endnu en sæson af det populære quiz-program, men i en noget anderledes version, end man kender det.

Vemodigt farvel

Justeringerne har blandt andet betydet, at der ikke længere er en kvindelig vært, der tager sig af at ”vende” bogstaverne. Dermed har Kanya Natasja Rørbech også sagt farvel til programmet.

- Det var både trist og positivt, synes jeg. Jeg synes på en måde, at ”Lykkehjulet” – selv om det meget klassisk og traditionstungt koncept – godt kunne trænge til lidt fornyelse her i 2022. Personligt har jeg simpelthen været så glad for at lave det, og jeg har lært en masse og mødt mange sjove mennesker, så det er også lidt vemodigt, fortalte den 46-årige tv-vært, da BILLED-BLADET mødte hende til premieren på ”Riget Exodus”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Taler stadig med Mikkel

Kanya Natasja Rørbech kunne dog ikke fortælle, hvad hun mener om den nye og noget anderledes udgave af ”Lykkehjulet”.

- Det er lidt pinligt, men jeg har ikke set det endnu. Det skal jeg. Men jeg har også trukket den lidt, for jeg skulle lige være klar til at gense det. På et tidspunkt skal jeg have set de nye programmer, men jeg har selvfølgelig hørt om det fra Mikkel (Kryger, red.) og de andre, fortalte Kanya Natasja Rørbech, der håber på flere opgaver foran kameraet i fremtiden.

- Jeg vil rigtig gerne lave mere tv, det er der ingen tvivl om.

”Lykkehjulet” med Mikkel Kryger som vært kan ses hver uge mandag-torsdag på TV 2 Charlie.

Kanya Natasja Rørbech var mandag aften til gallapremiere med en god ven. 

Foto: Hanne Juul

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden