Karen-Helene Hjorth efter ildebefindende på job: Jeg har det godt nu

Karen-Helene Hjorth.

Karen-Helene Hjorth.

Foto: Claus Troelsgaard/TV 2
TV 2 News-værten Karen-Helene Hjorth måtte en tur på hospitalet til undersøgelse, efter at hun fik det dårligt under en vagt på arbejdet.

Karen-Helene Hjorth, vært på TV 2 News, fik sig en slem forskrækkelse, da hun i fredags var på vej ind i TV-studiet for at lave en nyhedsudsendelse.

Pludselig mærkede hun, at jorden forsvandt under hende. Hun nåede at sætte sig i en sofa, og med hjælp fra kolleger fik hun først fat i egen læge, som rådede hende til at ringe 112. Derefter blev hun kørt i ambulance til hospitalet.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Det så fint ud 

- Allerede i ambulancen fik jeg målt EKG, og med det samme fik jeg at vide, at der ikke var noget galt. Men fordi jeg i en lang periode havde døjet med en dundrende hovedpine, blev jeg kørt på Hvidovre Hospital til en neurolog. Heldigvis sagde lægen, at det hele så rigtigt fint ud, fortæller Karen-Helene Hjorth til BILLED-BLADET.  

- Så det var et ildebefindende, og heldigvis har jeg det godt nu. Fremover skal jeg huske at skabe lidt tid til mig selv i min kalender og lytte til de signaler, som kroppen fortæller én, når det hele en gang imellem kører på de høje nagler, siger TV 2 News-værten.

Læs hele historien i BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag den 24. januar.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden