10. okt. 2015
Af af Liz Rørsig

Karen Mukupa: Michael Olesen har lært mig at gå i høje hæle

Karen Mukupa og Michael Olesen
– Jeg har altid tænkt over, hvordan mit hår sidder, for det har altid været et lille mareridt, men nu går jeg også op i, hvordan mine kjoler og sminken tager sig ud, siger Karen Mukupa.
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Sangerinden Karen Mukupa er ellers ikke forfængelig, men dansepartner Michael Olesen har givet hende et skub i en anden retning.

Musikeren Karen Mukupa fortalte i fredagens ”Vild med dans”, at hun havde fundet sit sexede jeg frem.

Hun og Michael Olesen dansede rumba til ”Made in Europe”, som Caroline Henderson sang live i studiet på Amager.

- Jeg kæmper stadig lidt med at give helt slip. Men jeg prøver virkelig. Nu må jeg hjem og forføre Nikolaj, sagde Karen Mukupa med et smil, da hun mødte BILLED-BLADET efter showet.

LÆS MERE: Karen Mukupa er blevet mor til Tiki Marlee

Nikolaj Kirk støtter kæresten

Musikeren er kæreste med TV-kokken Nikolaj Kirk, som endnu ikke har været med som publikum i studiet.

- Nej, ikke endnu, vi skal nok lidt længere frem i programrækken, før han gør det. Men han synes, det er sjovt, at jeg er med og bakker mig op, sagde Karen Mukupa.

Efter at hun er trådt ind i dansens verden, har hun opdaget, at hun er begyndt at gå mere og mere op i, hvordan kjolerne samt sminken tager sig ud.

– Michael har lært mig at gå i høje hæle, og så har vi bare fået et godt venskab, sagde Karen Mukupa, der sammen med Michael Olesen var lettet over at gå videre i programmet efter at have været i omdans.

Læs mere om: