Fredag, 5. juli 2013 - af Karina Didriksen

Karen Thisted tilbudt plads i Vild med dans

Karen Thisted har sagt nej til Vild med dans
Karen Thisted.
Foto: AOP
Den 56-årige journalist måtte lige overveje sit svar, da hun blev spurgt, om hun ville medvirke i danseprogrammet.

Det kom som noget af en overraskelse for Karen Thisted, da hun blev ringet op af TV 2 og spurgt, om hun ville deltage i efterårets ”Vild med dans”. Derfor måtte hun en tur i tænkeboksen.

- Først syntes jeg, at det lød så sjovt, at jeg var lige ved at sige ja. Jeg var så overrasket over, at de ville have en 57-årige folkepensionist med, siger Karen Thisted til Ekstra Bladet.

Før hun gav sit endelige svar, måtte journalisten, der senest kunne opleves i TV 2-programmet ”Mormors vilde ungdom” sammen med Suzanne Bjerrehuus, drøfte tilbuddet med en ven.

- Jeg havde jo selv drømt om at være den nye Sølling (vinder af Vild med dans i 2011, red.). Men min ven mente, jeg mere ville få rollen som Grethe Sønck, der i ”Gæt og grimasser” altid kravlede rundt på gulvet. Den rolle var udset mig. Derfor sagde jeg nej, fortæller hun til avisen.

Det var dog ikke den afdøde sangerinde, 56-årige Karen Thisted blev sammenlignet med, men med de tidligere dansedeltagere Tommy Kenter og Sven-Ole Thorsen, da hun blev kontaktet af TV 2 - og altså endte med at takke nej til tilbuddet.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden