Karin Cruz forlader Station 2

Karin Cecilia Cruz Forsstrøm

Karin Cecilia Cruz Forsstrøm

Foto: Torkild Dyrting

TV-værten Karin Cruz skifter job og ser frem til gode, lange dage med sin to-årige datter.

Mandag, 13. september 2010 - af Liz Rørsig

32-årige Karin Cruz Forsstrøm siger efter fire år og syv sæsoner farvel til værtsjobbet på TV 2's "Station 2" i december måned for at blive morgenvært på TV 2 News.

- Det er en gammel drøm, der går i opfyldelse. Jeg har været så heldig at være vikar på TV 2 News i løbet af sommeren, og det gav mig et adrenalin-kick og en kildren i maven, som jeg godt kunne lide. Nu bød chancen sig, og jeg tog imod den. Jeg skal tidligt op og pendle fra Odense, hvor jeg bor, til København, men jeg er vant til at rejse rundt i landet med "Station 2", og nu kommer hverdagen blot mere i system, siger Karin, der skal arbejde 15 dage om måneden.

Spar op til 41% med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Spar op til 41% med BILLED-BLADET i julegave
Klik her og læs hvordan!


- Med jobbet får jeg nogle gode, lange mor-datter-dage med min lille pige, Rosa på to år, så det ikke blot bliver den daglige rutine med at hente og bringe til og fra vugge stuen. Jeg får også mere tid til at ordne hus og have, siger Karin. Hun afløser Katrine Hertz Mortensen, der bliver ny vært på "Go'morgen Danmark". Karins medvært bliver primært Anders Havndrup, der i forvejen arbejder på TV 2 NEWS.