Onsdag, 17. august 2016 — af Liz Rørsig

Karin Cruz Forsstrøm bliver nyhedsvært på TV 2

Karin Cruz Forsstrøm
Karin Cruz Forsstrøm
Foto: Hanne Juul
TV 2-værten Karin Cruz Forsstrøm bliver fast vært på Nyhederne klokken 17 og 18.

Den 22. august får TV 2 ny programflade mellem klokken 17 og 19. Nyhederne klokken 18 udvides til 20 minutter og får en fast vært fra mandag til fredag, nemlig Karin Cruz Forsstrøm.

Erfaren vært

Hun er et kendt ansigt fra ”Station 2”, hvor hun både har været vært og arbejdet som tilrettelægger og som afløser på ”Go’ morgen Danmark”. Den dygtige TV-vært har desuden mærket nyhedspulsen, da hun i to og et halvt år arbejdede på TV 2 News.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En appelsin i turbanen

- Min drøm går i opfyldelse med det nye job, og jeg glæder mig meget til at give seerne det gode overblik over dagens nyhedsbegivenheder. Det er som at få en appelsin i min turban, fortæller Karin begejstret til BILLED-BLADET.

Hun er også at finde på Nyhederne klokken 17, mens Natasja Crone, Divya Das, Cecilie Beck og Mikael Kamber deles om værtsstolen i 19 Nyhederne. Poul Erik Skammelsen er som vanligt vært i 22 Nyhederne.

Andre ændringer

Blandt de andre programændringer på TV 2 finder man ”Go’ aften Danmark”, der vises både klokken 17.25 og klokken 18.25. Dermed får programmet mulighed for interviews om flere af dagens aktuelle emner. ”Dit sommervejr” får sendetidspunkt klokken 17.55 og lidt mere sendetid i 18 Nyhederne. Sportsnyhederne udgår i 18-udsendelsen på hverdage, men får til gengæld lidt længere sendetid klokken 17 i Nyhederne og i weekenden, hvor der foregår mere sport.

LÆS MERE: Karin Cruz Forsstrøm: Min datter er så nem

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden