3. apr. 2011
Af af Liz Rørsig

Karin Cruz Forsstrøm: Får dårlig samvittighed af min datter

Karin Cruz Forsstrøm
Karin Cruz Forsstrøm
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Karin Cruz Forsstrøm er glad for sit job på TV 2 News, som giver en god fleksibilitet i hverdagen med mand, barn og hund.

- Skal vi fodre ænderne, Rosa? spørger Karin Cruz Forsstrøm, 32, og hendes søde toårige datter kvitterer med et stort "jaaaah" og er klar til en tur til Odense Å. Den lille har ikke skønheden fra fremmede, og hun er ikke til at stå for med dagens frisure: To små, kække rottehaler, der virrer ivrigt på hovedet.

Karin sagde sidste år farvel til "Station 2" for at blive vært på TV 2 News - et skift, hun har været glad for. For med 15 arbejdsdage om måneden har hun også fået 15 fridage, der giver mulighed for dejlige mor/datter-dage som i dag.

- Det var en medvirkende årsag til, at jeg sagde ja. Jeg kan give Rosa korte dage i vuggestuen, og jeg får også tid til at løbe en tur eller mødes med veninderne og familien på en fridag, siger Karin.

- Rent fagligt har jobbet indfriet mine forventninger 100 procent og givet mig udfordringer. Jeg har en større palet at arbejde med end krimistoffet og fået min sag for, idet jeg ikke ved, hvad morgenen bringer.

Dårlig samvittighed

- I begyndelsen var jeg lidt skeptisk overfor, hvordan det ville gå. Mange af vores venner havde faktisk på forhånd dømt arrangementet med at pendle for "ude", men det fungerer rigtig godt.

- Som mor er det kommet bag på mig, at jeg altid har dårlig samvittighed. Hvis jeg bare kommer fem minutter for sent i vuggestuen eller skal have hende passet, fordi der er to weekender i træk med fester, føler jeg mig som en dårlig mor. Andre har mellem linjerne undret sig over, at jeg kunne tage af sted til København fra mit barn, men hun har det fint herhjemme og har heldigvis ikke grædt, når jeg ikke er her for at putte hende. Vi taler sammen over "skype" og synger godnatsang, når jeg er i København, og det er hun helt med på. Ja, fagre nye verden.

Læs mere om: