21. nov. 2013
Af af Helle Skram de Fries

Karina Frimodt danser med Marianne Eihilt i semifinalen

Marianne Eihilt og Karina Frimodt i "Vild med dans"-studiet.
Marianne Eihilt og Karina Frimodt i "Vild med dans"-studiet.
Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
På fredag introduceres en ny trio-dans i "Vild med dans", og her har Karina selv valgt sin nummer to dansepartner.

For første gang i den danske "Vild med dans" skal der danses triodans. Det sker i semifinalen på fredag.

Men allerede i september, da sæson 10 startede vidste de professionelle dansere, at der ville indgå en triodans.

- Ja, for Karina Frimodt spurgt mig allerede den gang, om jeg ville danse med hende og Uffe Holm, hvis de skulle danse triodans. Hun vidste dog ikke dengang, at det var helt henne i semifinalen triodansen kom, fortæller Marianne Eihilt til BILLED-BLADET.

- Men pludselig ringede hun og sagde "så for søren", nu bliver det altså til noget.

"Vild med dans"-veteranen Marianne Ehilt, der har vundet to gange - en gang med Robert Hansen og en gang med Joachim B. Olsen - var meget i tvivl om, hvorvidt hun skulle sig ja til det lille comeback på Danmarks mest berømte dansegulv.

- Jeg synes, jo, at når man er stoppet, så er man stoppet, men det her er en helt ny måde at være med på, og det er rigtig dejligt at være tilbage på holdet. Det er lidt som at komme tilbage til folkeskolen, lyder det med en grin fra Marianne Eihilt.

- Jeg skal kun danse to minutter, men alligevel er der masser af træning og kostumeprøver og så videre. Men jeg glæder mig helt vildt til fredag aften, og jeg synes Karina, Uffe og jeg passer godt sammen - også i alder. Karina er 35, Uffe 37 og jeg er 39. Og så er jeg meget imponeret af Uffes udvikling.

Allan Simonsen og Sofie Kruuse skal danse med Malene Østergaard i triodansen, og Mie Skov og Mads Vad skal danse med René Christensen.

Læs mere om: