Fredag, 20. november 2020 - af af

Karina Frimodt efter exit: Jeg er virkelig ked af det

Karina Frimodt. 
Karina Frimodt. 
Foto: Martin Høien
Karina Frimodt er meget ked af det ovenpå aftenens pludselige exit i ”Vild med dans”. Hendes partner, Janus Bakrawi, fik en alvorlig skade, og de måtte trække sig.

Det blev ikke lige den fredag aften i ”Vild med dans”, som Karina Frimodt og dansepartneren Janus Bakrawi havde håbet på. Janus Bakrawi fik inden generalprøven en stor skade i læggen, og parret blev nødt til at trække sig fra konkurrencen.

- Jeg er virkelig ked af det, fortæller Karina Frimodt til BILLED-BLADET.

- Jeg synes, Janus har gjort det så godt, og vi havde lavet en rigtig sjov og god jive, som vi jo havde glædet os til at gå på gulvet med.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Skaden er sket før

Karina Frimodt fortæller yderligere, at hun tror, hun er færdig med at lave de meget hurtige jive-spark i sin koreografi – hun har nemlig én gang før oplevet, at en dansepartner fik en stor skade af netop den slags spark.

- Jeg fik totalt flashback til 2018, hvor det samme skete for Rolf (Sørensen, red.), siger Karina Frimodt.

- Desværre skete det for Janus i dag – på dagen, hvor ”Vild med dans” bliver sendt – så der var intet at gøre.

Flad jubilæumssæson

I år kan Karina Frimodt ellers fejre et flot jubilæum i ”Vild med dans”. Hun har nemlig 10-års jubilæum med det populære program. Det er dog ikke noget, hun fejrer i dag.

 

- Det er en super flad fornemmelse. Denne sæson har jeg fået et flækket øjenbryn, været i corona-karantæne og nu er vi ude. Det er derfor en meget flad fredag i dag, siger Karina Frimodt.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden