Tirsdag, 19. november 2013 — af af Helle Skram de Fries

Karina Frimodt om fyring: Jeg er i chok

Karina Frimodt
Karina Frimodt
Foto: Krestine Havemann/Havemann Photo
Midt i og på grund af "Vild med dans" modtog den populære danser en mail med en fyring fra CPH Dans.

- Jeg fik et chok, da jeg i torsdags – på mail – blev fyret fra mit job som underviser hos Kenneth Stenlund. Et job jeg har haft i fem år, fortæller en rystet Karina Frimodt til BILLED-BLADET.

Fra en mail sendt til en af forældrene til Karinas elever erfarede hun, at fyringen skyldes, at hendes deltagelse i "Vild med dans" er for tidskrævende.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det forstår jeg intet af. Kenneth (hendes chef, red.) har hele tiden kendt til min deltagelse – ligesom han har gjort det de andre sæsoner. I år er jeg bare nået længere – og så tager det mere tid. Men jeg har selv skaffet vikar til mine timer og har altid passet mine ting, siger en uforstående Karina Frimodt.

Mormoren døde

Hun erkender, at hun i ugen op til Knæk Cancer meldte fra en undervisning med blot tre timers varsel.

- Men det var altså, fordi min mormor døde, og jeg gerne ville være hos hende. Og jeg har tilbudt, at mine elever kan få gratis ekstra timer efter ”Vild med dans”, siger danseren, der danner par med Uffe Holm.

Karina Frimodt føler, at fyringen er uberettiget og respektløs.

- Så jeg er ikke ked af, at jeg ikke skal ud til Kenneth Stenlund igen, men jeg er ked af, at jeg ikke skal se mine små elever, lyder det fra en skuffet, men fattet Karina Frimodt, der stadig har undervisning på Pejsegården hver mandag.

LÆS MERE OM KARINA FRIMODTS FREMTID I DET KOMMENDE NUMMER AF BILLED-BLADET

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden