Lørdag, 23. oktober 2021 — af Karina Didriksen

Karina og Michael efter Vild med dans-exit: Sådan har vi det nu

Karina Frimodt og Michael Katz Krefeld.
Karina Frimodt og Michael Katz Krefeld. 
Foto: Hanne Juul
Forfatteren Michael Katz Krefeld og partneren Karina Frimodt var kede af, at de måtte forlade ”Vild med dans” i program 7.

Danseeventyret sluttede for Karina Frimodt og forfatteren Michael Katz Krefeld i program 7 af ”Vild med dans” den 22. oktober, hvor de havde danset en jive.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Parret var meget berørte, da BILLED-BLADET mødte dem efter showet.

- Vi er meget triste og kede af det. Det er bare øv, at vi ikke skal danse mere, lød det fra 55-årige Michael Katz Krefeld, mens Karina Frimodt indskød:

- Det er især ærgerligt at ryge ud i dag, fordi det er lige inden Knæk Cancer. Det er det værste – at vi ikke skal være der.

Omdans med Michelle

42-årige Karina Frimodt har selv haft kræft, så derfor var det hendes store drøm, at de gik videre til næste fredag, hvor der skal danses i det særlige ”Vild med dans – Knæk Cancer”-show på Det Kongelige Teater.

Men parret røg i omdans mod Michelle Kristensen og Mads Vad og endte med at måtte forlade showet.

Foto: Kaspar Wenstrup

Vil savne Karina

Krimiforfatteren Michael Katz Krefeld satte ord på sin deltagelse i ”Vild med dans”.

- Jeg kommer helt klart til at savne at mødes med Karina og træne, for jeg synes, at jeg har fået rigtig meget ud af det. Vi har haft et godt samarbejde, og det har været rigtig givende, sagde Michael og fik rosende ord fra Frimodt.

- Han har gjort det rigtig godt, og i mange uger har vi jo ligget ret godt i toppen. I dag ryger vi så ned, og det er der nok nogle gode grunde til. Det er jo svært at starte programmet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden