5. maj. 2021
Af Karina Didriksen

Kaspar og Lambang fra Sommerdrømme: Sådan mødte vi hinanden

Lambang og Kaspar Arianto fra TV 2's "Sommerdrømme".
Lambang og Kaspar Arianto fra TV 2's "Sommerdrømme".
Foto: Simon Grossert Linnemann/TV 2
Ægteparret Kaspar og Lambang Arianto fra TV 2’s ”Sommerdrømme” har været sammen i ni år og har to børn.

Ægteparret Kaspar og Lambang Arianto kan hver onsdag opleves i TV 2’s ”Sommerdrømme”, hvor de kæmper om at vinde et sommerhus på Falster.

De bor i Valby med deres tvillinger, Atlas og Java på to et halvt år, og de mindes med glæde, da de mødtes til badminton for ni år siden.

- På min første dag var Lambang den eneste, som rigtig hilste på mig, og jeg syntes bare, han var så sød, fortæller 33-årige Kaspar til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Jeg havde altid haft en ide om, at jeg skulle være sammen med en eller anden arkitekttype med sideskilning og trenchcoat, og så stod den der høje og mørke fyr der – alt det, jeg ikke vidste, jeg gerne ville have.

Forlovet i Indonesien

Det var nærmest kærlighed ved første blik, da de mødte hinanden for første gang.

- Jeg tænkte, at jeg var nødt til at komme til badminton igen, og til fredagsbaren efterfølgende drak han mig fuld, og vi kyssede. Så tog vi på date om lørdagen, og om søndagen spurgte Lambang mig, om vi ikke bare skulle være officielle kærester, lyder det med et smil fra Kaspar.

38-årige Lambang er opvokset i Danmark, men har indonesiske forældre, og i 2014 friede han til Kaspar i Indonesien. I 2015 blev de gift i København, og i 2018 blev de forældre for første gang.

Parret kan ses i ”Sommerdrømme” hver onsdag kl. 20.00 på TV 2.

I BILLED-BLADET i denne uge kan du læse et stort interview med Kaspar og Lambang, hvor de fortæller om deres liv, og hvordan de har kæmpet for kærligheden.

Læs mere om: