Onsdag, 20. juli 2022 — af Marie Krakau

Kasper sendte hende hjem i Bachelor: Sådan går det med Anna i dag

Anna Saabye og Kasper Skak i "Bachelor"
Anna Saabye og Kasper Skak i "Bachelor"
Foto: Lotta Lemche / TV 2
Kasper sender Anna hjem i onsdagens "Bachelor". Læs her, hvordan det går med hende i dag.

Det spidser til i "Bachelor" og torsdag skal Kasper og Philip give deres sidste rose til den kvinde, de ser en fremtid med.

I dagens episode skal Kasper vælge, hvilken kvinde han vil have med på drømmedate nr. 2. Første drømmedate tilbragte han med Mette, som han bl.a. overraskede med fødselsdagskage, da hun fyldte 33 år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Valgte i dag står mellem Helena eller Anna, og følelserne sidder udenpå tøjet hos både Kasper og kvinderne.

I sidste ende vælger han at invitere Helena med på drømmedate. Dermed er det Anna, der må tage hjem til Danmark uden en rose.

Mindeværdigt første møde

Anna og Kaspers første møde er et hverken de eller seerne sjældent vil glemme. Anna ankom meget mindeværdigt i en gravko til den røde løber på Caribien.

Herefter var det klart, at kemien mellem Anna og Kasper var god. Annas positive sind var bl.a. noget af det, der tiltalte Kasper.

Den gode kemi viste sig dog, at minde mere om kemien mellem venner end kærester fortæller Anna til TV 2.

- Han sagde, at jeg mindede meget om hans bedste veninde. Og der tænkte jeg bare: "Okay, det er så sådan, det er", siger Anna, der tilføjer at hun heller ikke selv nåede at danne romantiske følelser for Kasper.

Kærlighedslivet tog en drejning

Da Anna kom hjem fra Caribien har hendes kærlighedsliv taget en lykkelig drejning. Til TV 2 fortæller hun, at hun begyndte at date en bekendt, som hun i dag har været kærester med i en måned.

Anna Saabye siger til TV 2, at hun er glad for, at hun deltog i "Bachelor" særligt på grund af de venskaber, som hun opbygget med de andre kvinder i villaen.

"Bachelor" sendes tirsdag-torsdag på TV 2 Play.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden