Kasper vandt Hjem til gården: Sådan reagerede hans mor

Kasper Gregersen

Kasper Gregersen

Foto: Dan Mariegaard
Kasper sejrede i "Hjem til gården", og han ser frem til at dele præmien med sin familie.

Den afgørende finale i ”Hjem til gården” stod mellem Jesper og Kasper, og det var formentlig de færreste, der havde troet, at sejren og den halve million ville gå til 25-årige Kasper Gregersen.

- Jesper er bare skidestærk, og jeg tror, alle havde set ham som favorit fra starten, så det var skidefedt at vinde over ham, fortæller Kasper Gregersen, der også selv var overrasket over, at det lykkedes ham at hive sejren hjem.

Stolt mor

Det seneste år har Kasper holdt på hemmeligheden for langt de fleste, men hans forældre har vidst besked.

- Da jeg vandt, ringede jeg hjem til min mor. Lige så snart hun hørte min stemme, kom der glædestårer. Det får jeg også nu, hvor jeg fortæller om det. Jeg sagde til hende: ”Du ved godt, hvorfor jeg ringer?” Så siger hun: ”Ja, det gør jeg”. Hun blev pavestolt og stortudede, fortæller Kasper Gregersen.

Kasper vandt over Jesper i den afgørende finale.  
Foto: Lotta Lemche/TV 2

Kasper vandt over Jesper i den afgørende finale. 

 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Deler præmien med familien

”Hjem til gården”-vinderen har fortalt dem om mange af sine oplevelser inde på gården, og han har også planer om at dele præmien med sine forældre.

- Jeg har inviteret mine forældre og min bror på en rejse til Afrika, hvor vi skal på Safari. Mine forældre har været der for mig og min bror hele livet, og de har fortjent at få noget igen, fortæller Kasper, der vil bruge resten af pengene på fornøjelser og at spare op til fremtiden.

Få et gensyn med alle sæsonens deltagere fra "Hjem til gården" i galleriet herunder. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden