20. sep. 2022
Af Laura Dalgård Hansen

Katja fra Landmand søger kærlighed åbner op: Havde mistet tilliden til mænd

Katja Gullaksen
Katja Gullaksen
Foto: Anders Brohus/TV 2
Katja Gullaksen havde haft flere dårlige oplevelser med fyre, inden hun meldte sig til "Landmand søger kærlighed".

Niende sæson af ”Landmand søger kærlighed” er i fuld gang på TV 2, og denne gang er Katja Gullaksen en af dem, der søger efter den eneste ene.

Men faktisk havde hun nærmest opgivet at finde en kæreste – også selv om hun kun er 29 år.

Utroskab og løgne

Landmanden har nemlig flere dårlige oplevelser med det modsatte køn med i rygsækken.

- Jeg har været ude for både utroskab, uærlighed og at blive ignoreret. Så begynder man at tro, at det ikke lykkes, forklarer landmanden, som derfor har været ved at opgive tanken om, at hun nogensinde ville finde en sød fyr.

- Så har jeg tænkt, at det ikke var en mulighed, når man alligevel bare bliver skuffet. Og når man så dater dem, der kunne til noget, stopper man det, fordi man er bange for, at de måske også vil gøre en ked af det, uddyber hun.

Om hun finder en kæreste i ”Landmand søger kærlighed”, kan Katja endnu ikke afsløre, men programmet har lært hende at give folk en chance.

Også selv om fyrene i programmet er anderledes fra dem, hun tidligere har datet.

- De er anderledes både med hensyn til udseende og væremåde. Det er svært at sætte ord på. Når jeg tænker over, hvem jeg ellers har datet, synes jeg, jeg har en bred smag, men jeg har nok valgt at tage de der pretty boys, for så ved jeg, hvad jeg har haft at forholde mig til, fortæller landmanden.

Tirsdag aften kan man se mere til Katja i ”Landmand søger kærlighed”, hvor Dennis, Claus og Theis flytter ind hos hende.

https://imgix.billedbladet.dk/foto_-_anders_brohus_tv_2-12.jpg
Theis, Dennis, Claus, Katja og Anders.
Foto: Anders Brohus/TV 2

Læs mere om: