Mandag, 23. september 2013 — af Helle Skram de Fries

Katrine Bonde har mistet sin dansepartner

Foto. Hanne Juul/Billed-Bladet
Katrine Bondes "Vild med dans"-partner, skuespiller Claes Kasper Bang, har valgt at forlade showet.

Det er ikke længe siden skuespiller Claes Kasper Bang jokede med, at hvis hans dansepartner Katrine Bonde belv træt af ham, ville han bare danse med Uffe Holm.

Men nu er der ikke så meget at joke med. Katrine Bonde, der netop er vendt tilbage til "Vild med dans" efter barsel, er formentlig ked af, at Claes Kasper Bang, har besluttet at forlade showet og efterlade hende partnerløs.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg er ked af det for Katrines skyld, udtaler Claes Kasper Bang i en pressemeddelelse, hvor han også siger undskyld til de seere, der har stemt på ham og Katrine Bonde.

Ved premieren dansede Claes og Katrine cha-cha-cha og fik aftenens laveste dommerkarakter 6. I fredags var de med i en fællesdans, men heller ikke her syntes Claes Kasper Bang, at det gik fremad.

- Jeg er stadig ved at dø af skræk, når jeg skal på guvlet, og nej, jeg synes ikke det går fremad, jeg lærer det aldrig, fortalte den flotte skuespiller til BILLED-BLADET efter showet.

i weekenden besluttede Claes Kasper Bang sig så for at trække sig helt ud af "Vild med dans". Det er aldrig sket før i "Vild med dans"-historien, der kører på 10. sæson, at en deltager forlader showet uden en årsag som sygdom eller en decideret skade.

Claes Kasper Bang forklarer sin exit med, at hans dansefobi kun er vokset, og at hans personlige problemer med at deltage har været for store - samt at han i den kommende tid skal arbejde en del i Berlin og får et meget stramt program.

Derfor valgte han at melde sig ud af klubben "Danmarks modigste dansere".

Den uventede exit får ikke kun konsekvenser for Katrine Bonde, men også for afviklingen af resten af programmerne. På fredag stemmes der, som planlagt, endnu et par ud, men i uge 43, hvor "Vild med dans"-showet er en del af Knæk Cancer-ugen på TV 2, stemmes der ikke noget par ud.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden