Tirsdag, 5. juli 2016 - af Helle Skram de Fries

Kendt filmmand med i ”Vild med dans”

Søren Fauli

Søren Fauli

Foto: Jesper Sunesen
Filminstruktør, reklamemand, debattør og altmuligmand Søren Fauli vil gerne tabe sig. Det håber han at gøre ved at deltage i ”Vild med dans'” til efteråret.

52-årige Søren Fauli synes, der er for mange kilo på sidebenene, og derfor stiller han op som en af de 12 nydansere i ”Vild med dans” 2016.

- Jeg har sagt ja, fordi jeg gerne vil tabe mig, siger Søren Fauli til TV 2 og fortsætter:

- Jeg synes, jeg er blevet bullerfed, så mit store håb er, at jeg ved at begynde at danse kan få gang i min krop igen og på den måde få det bedre.

Som ung gik Søren Fauli til discodans hos Lenny Fredie-Pedersen, fortæller han.

Vind drømmerejse – deltag gratis

Søren Fauli var tyk som dreng

- Som dreng var jeg tyk og ville kun bade i T-shirt, men da jeg begyndte at danse disco, tabte jeg mig og fik en masse energi, husker han.

Forventningerne om vægttab er store, men Søren Fauli har ikke tilsvarende høje tanker om sine vinderchancer i ”Vild med dans”.

- Man er selvfølgelig garanteret at være med i de første to udsendelser, men derudover forventer jeg ikke at komme vildt langt. Jeg er lidt ADHD-agtig, så en af mine store udfordringer er, at jeg ikke er så god til at koncentrere mig og til at huske. Så jeg frygter, at jeg måske kommer til at glemme trinene til fredag aften, siger Søren Fauli til TV 2.

Søren Fauli har siden 2006 dannet par med Annika Lillelund Fauli, som han har døtrene Daimi og Alice med. Herudover har han børnene Billie, Fanny og Laurits fra et tidligere ægteskab.

Foruden Søren Fauli er følgende kendisser offentliggjort som deltagere i ”Vild med dans” sæson 13, der har premiere til efteråret: sanger Julie Berthelsen, sanger Thomas Buttenschøn, skuespiller  Laura Bach og TV-vært  Lene Beier.

LÆS MERE: Søren Fauli bliver far til fem

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden